Welcome to the world of Saab ! Register
Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    19 Jul 2014
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    1
    Saab(s)
    1990 900 Conv
    Thumbs Up:   0

    Turbo Issue

    90 900 turbo had master cylinder change, weeks later slave cylinder change.

    After the slave was "fixed", when I drove off, the car had no acceleration as I'm putting my foot to the pedal. Apparently mechanic didn't realize it had no power though he told me he drove it.

    Thought it might be transmission issue, AAMCOs diagnostic indicates it wasn't...motor issue. Took to Saab mechanic, says sounds like a vacuum leak. Replaced turbo boot which was no good, but still no power and car smokes.

    Towed it home, ready to give up. 150k on odometer. It had been sitting for about 3 years, before I purchased from an elderly gent.

    Any thoughts on what it could be?

    0 Not allowed!

  2. #2
    Saab Nut
    Join Date
    06 Mar 2011
    Location
    Westport, Pennsylvania, United States
    Posts
    410
    Saab(s)
    93 9000 CSE, 85 900T
    Thumbs Up:   1
    Ran good before the Slave repair?

    I would say the hooked something up incorrectly.

    Could be simple, AMM, TPS, Plugged in?

    0 Not allowed!

  3. #3
    Paul A
    Saab Nut
    Join Date
    11 Mar 2011
    Location
    West London and Wiltshire, UK
    Posts
    250
    Saab(s)
    T16 '93 Ruby - T16 '94 Vert Ruby
    Thumbs Up:   0
    Rag left in the intake piping? Don't laugh. It's been done before.

    0 Not allowed!

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
All times are GMT. The time now is 16:16.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 2018 vBulletin Solutions Inc. All rights reserved.